Jag har fått en del frågor om hur jag har tagit dom här rökbilder, så jag har uppdaterat inlägget med en kort beskrivning längst ner på sidan.Så här såg min ”setup” ut när jag tog dom flesta av bilderna, en del bilder är tagna där en tredje blixt är inblandad, du ser mig på en bild där jag agerar stativ åt den.

Jag valda att använda färgfilter på blixtarna, ska gå att fota utan filter och ordna med färger efterhand, inget som jag har testat. Filtren som jag använder är från flashgels. Annars så funkar det att använda färgade plastmappar. Tänk bara på att ta det lugnt med blixtrandet, så du inte smälter plastmappen. Viktigt att du skärmar av blixtarna så du inte får spill in i kameran eller på bakgrunden.

Röken kommer från rökelse, jag gick bara in i en butik och frågade efter den med mest rök. Tänk på att vädra emellanåt så du inte har en massa rök i rummet.5 Kommentarer till “Rökbilder”


 1. 1 Kaisa Magnusson

  Vad du är bra! Hälsningar från Labianerna

 2. 2 Johan

  Mysiga bilder!

 3. 3 Patricia

  Riktigt snygga bilder!

 4. 4 Anonym

  VACKERT :D

 5. 5 KyouC

  Sketasnygga bilder! Måste bara fråga ifall om du vet om man måste ha extra blixtrarna för bra reslutat, eller om går det utan?