Cykeltur

28juni08

Fick mig en cykeltur på ca 2.5 mil i torsdags, tänkte ta och fota lite cykelåkare under SM och gav mig ut på att hitta ett bra ställe att fota på, efter en tur på strax över 5 kilometer och inga cykelåkare passerat mig så insåg jag att jag var på fel väg. Bara att vända tillbaka mot lugnet, tog och cyklade runt en mil efter samma väg som åkarna cyklade utan att hitta nå trevligt ställe, så jag cyklade tillbaks och fotade lite strax innan målgången. Syftet var ju egentligen att testa autofokusen på 40d’n och den funkade över förväntan, riktigt nöjd med den.

Cykel-SM 2008

Fler bilder i bildarkivet

1 Kommentar till “Cykeltur”


  1. 1 Rospiggen

    Riktigt fin bild! Jag fotar mycket också – är väl en glad amatör men kameran är alltid med! Jag har en Canon EOS 350D.

Comments are currently closed.