Lenspen

5juni07

Fick min lenspen från www.rymdbutiken.se för några dagar sen. Funkar otroligt bra, nu blir det inge mer gnidande med microfiberduk eller linspapper och vätska. Hittade först en lenspen på komplett.se, men när jag fick den så var det en lenspen digiklear gjord för små lcd displayer (till höger i bild), så den är på väg tillbaks nu. rymdbutiken tar bara 105:- + 8:- i frakt, dom skickar i brev mot faktura.

lenspen

Har inte blivit så mycket bilder tagna, har varit utan kamera och mitt 70-200 objektiv, skickade iväg objektivet för att justera fokus, den bakfokuserade en del, tror att den frontfokuserar lite nu, dom vred nog lite för mycke, så det blir nog att skicka iväg den igen. Skickade med kameran också för att få den genomgången.

Cyklade förbi en ekorre på väg hem från jobbet idag. Trodde den skulle springa iväg men den satt lungt kvar, så jag stannade och tog fram kameran ur ryggsäcken, hann få ett kort innan den sprang iväg.

ekorre

0 Kommentarer till “Lenspen”


Comments are currently closed.