Snowcross WC Finals

2april07

Fotade lite skoteråkare i lördags. Var på snowcross wc finals uppe vid lugnets skidstadion i Falun. Dom hade skrapat ihop all snö från längdskidstävlingarna som var helgen innan och byggt ihop en bana, snön var ju ganska så trist tack vare all smuts som var med i snön. Åkarna hade tur med vädret, det var ju kallt och inget solsken, så snön höll hela dan. Jag hade inte riktigt lika mycket tur, räknade med solsken och klädde mig efter det, var ju sol och varmt hela veckan, ingen höjdare att stå och småfrysa och skaka när man ska ta kort… och idag är det sol igen… blev ju inga skarpa skuggor av solen så det var ju positivt iaf ;)

Fick med mig runt 600 bilder hem efter 6 timmars fotande. Var mycket dötid, skulle vara nån typ av uppvisning mellan några heat, men landningen var för mjuk så det blev inställt.

Har tankat up ca 100 st här. Har bara haft tid att färgkorrigera bilderna, ska ta och köra dom genom photoshop och skärpa upp en del, ska ta bort lite vimplar för max hamburgare som ligger i förgrunden på en del bilder och lite annat som stör när jag får lite tid över.

snowcross wc 2007

Bilder i bildarkivet

0 Kommentarer till “Snowcross WC Finals”


Comments are currently closed.